top of page

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage Massage Vitaal Leiden

Wat is ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage is een massage waarbij jouw ontspanning het doel is. Dit doel wordt bereikt door de bewezen effecten van massage: het verbeteren van de doorbloeding van de spieren, waardoor meer zuurstof wordt aangevoerd en de afvalstoffen versneld worden afgevoerd. Tevens komen er in je lichaam stofjes vrij die stress verlagen en een geluksgevoel kunnen geven. De massage wordt meestal uitgevoerd op de rug, schouders, nek of voeten. Een combinatie is ook mogelijk. Dit is afhankelijk van je wens en de eventuele klacht. De massage wordt rustig uitgevoerd en is wat minder diep op het spierweefsel uitgevoerd dan een sportmassage. Een combinatie is ook mogelijk. 

Waarom ontspanningsmassage

Je voelt je vermoeid en of prikkelbaar. Je hebt regelmatig last van hoofdpijn of verharde spieren in rug of hals. je hebt het gevoel geen rust te hebben, altijd maar moet doorgaan. Kortom je zit niet lekker in je vel. Dan is het tijd rust te nemen en aandacht aan jezelf te besteden. Een ontspanningsmassage heeft in deze situaties een positief effect. 

Hoe ziet een ontspanningsmassage eruit?

Wat kun je verwachten als je een ontspanningsmassage boekt:

Samen bespreken we aan de hand van je klachten en je gezondheidssituatie hoe de massage eruit gaat zien. Er zijn verschillende massagetechnieken mogelijk en de druk kan op verzoek worden aangepast. 

bottom of page