top of page

Wie ik ben en wat ik doe

09.jpg
03.JPG
14.jpg
14.jpg

Mijn naam is Gerard Hulsbos. Vanuit een overtuiging dat bewegen en balans in je leven bijdraagt aan een gezondere leefstijl en vitaliteit heb ik een praktijk voor sport- en ontspanningsmassage gestart.

Sporten en bewegen!

Al vanaf een jonge leeftijd heeft sporten mijn interesse gehad. Ik had al vroeg door dat spelen op straat en sporten met vrienden voor een geluksgevoel zorgde: rondjes rennen om een huizenblok, stoepranden, rolschaatsen, voetballen.

 

Na een aantal jaren bij een vereniging te hebben gevoetbald raakte ik in aanraking met duursporten als hardlopen, langlaufen en fietsen. Ik heb diverse trails, halve en hele marathons gelopen en vele kilometers op de racefiets afgelegd. Deze sporten hebben mij geleerd mijn uithoudingsvermogen te vergroten. Ook bezorgt het sporten mij nog steeds dat speciale gevoel. Een sportieve levenswijze is voor mij dan ook de basis.

Het leven van een sporter wordt echter ook geplaagd door blessures. Ik ben daarop geen uitzondering. Ik heb ondervonden hoe belangrijk het is op de juiste wijze te trainen, rust te nemen en te werken aan je herstel. Onderdeel van dit herstel is ook voor mij om mijn spieren regelmatig te laten masseren. Want zodra je weer kunt bewegen of sporten geniet je weer van alle voordelen ervan.

 

Zoals veel mensen heb ook ik vervelende en stressvolle periodes meegemaakt. Sporten en ontspanning heeft mij geholpen de balans weer te vinden. Omdat ik dit iedereen gun en de sportwereld mijn passie heeft heb ik op een gegeven moment besloten de opleiding Sportmassage te volgen met als doel om ook anderen te ondersteunen bij het behalen van hun (sportieve) doelen. 

Mijn massagepraktijk Massage Vitaal bevindt zicht in Leiden op het Kanaalpark. Ik heb de volgende opleidingen gevolgd: Sportmassage, Specialisatie massagetechnieken, Triggerpointmassage, Stoelmassage.

bottom of page